h1

Freia Hurtiggelé halal

juni 15, 2011

Freia Hurtiggelé Markjordbær og Villbringebær inneholder ikke gelatin.

NB! Det er kun Hurtiggelé som kan konsumeres, resten av Freia gelé inneholder gelatin og er haram.

WallahuAlam,

halalharamguide

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: