h1

Burn Energy Drink (the Coca-Cola Company)

april 2, 2010


Burn Energy Drink inneholder ingen animalske ingredienser og alkohol.
Fargestoffet e160 blir stabilisert med fiskegelatin.

WallahuAlam

halalharamguide

3 kommentarer

  1. Er dette haram eller halal da?🙂

    Vennligst svar så fort så mulig🙂


    • Det er halal. Men vi er usikre på om det gjelder den nye Burn (eple, kiwi og agave). Skal undersøke dette, Insha’Allah.

      WallahuAlam,

      halalharamguide


  2. Salam, er TAURINE HALAL ELLER HARAM fordi i MADCOC(Drikke) så inneholder det taurine og jg har hørt at turine er haram kan du svare kjapt på dette er du snill ?🙂



Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: