h1

Freia Twist

desember 20, 2009

Freia TWIST (340 g) inneholder vegetabilsk emulgator e476 og alkoholprosenten i bitene (Caramel, Cocos, Marsipan & Nougatcrisp) er mindre enn 0,1 % (halal). Twist 340 g posen kan konsumeres av muslimer, men inneholder mysepulver (ku). Les om mysepulver her.

NB! Innholdet i Twist-posen har forandret seg mye gjennom tiden. Mange nye biter har kommet og gamle biter har blitt tatt ut. I en periode inneholdt Twist-posen gelatin, men det gjør den ikke nå. Vær obs på at innholdet i Twist-posen kan forandre seg, og da er det viktig å lese ingrediensene jevnlig på posen for å se om det ikke er forandringer (haram ingredienser). Twist-posen som er i butikkene nå (340 g) inneholder ikke haram ingredienser. Jeg er usikker på om det er innholdsforskjell i Twist 340 g pose og 1/2 kg posen (Les ingredienser i 1/2 kg posen før du kjøper den for sikkerhetsskyld, se da etter om det er andre tvilsomme e-nummere og ingredienser bortsett fra e476 og alkohol)? Om noen har opplysninger om det, vær vennligst å ta kontakt med oss på halalharamguide@live.no.

WallahuAlam.

halalharamguide

One comment

  1. Det er en som inneholder gelatin, så vidt jeg vet. Den med banan..



Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: