h1

Vegetabilsk emulgator e471 i Pringles

november 13, 2009

Pringles inneholder emulgator e471 som er av vegetabilsk opprinnelse. Pringles bruker ingen animalske
produkter, bortsett fra meieriprodukter og mysepulver. Les om mysepulver her.
Pringles som er full vegan uten mysepulver: Pringles Original, Pringles Paprika og Pringles Salt & Vinegar.
Dessuten er alle Pringles som er tilegnet vegetarianere merket av nederst på boksen.

WallahuAlim.

halalharamguide

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: