h1

Animalsk emulgator i Freia Påskeegg

april 19, 2009

En leser kan opplyse at Freia Påskeegg inneholder emulgator (e475) som er av animalsk opprinnelse. Emulgatoren utvinnes av bl.a. talg fra dyr etter at de er blitt slaktet. Eggene blir derfor haram (dessverre nok, for disse er jo utrolig gode).

WallahuAlim.

halalharamguide

One comment

  1. […] flere av dere allerede vet (eller kanskje ikke), så er Freia Påskeegg dessverre haram (inneholder animalsk emugator). Nidar har i år lansert påskeegg kalt […]



Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: