h1

Coop Änglamark

desember 24, 2008



Skal vi tro den svenske halalharam bloggen, inneholder Coop Änglamark produkter  ikke noen animalske ingredienser.

WallahuAlim.

halalharamguide

2 kommentarer

  1. Hei,
    Jeg vil spørre dere om at gifflar kanel som har e471-e450-e500 med vegetabiliske olje er det halal eller er det haram?
    Sjokolade pudding og karamell pudding fra tine er det halal eller er det haram?
    Cheese doodle er det halal eller er det haram?


    • Hei,

      Pågen Gifflar Kanel inneholder vegetabilsk emulgator e471 og er halal. Piano Karamellpudding og Piano Sjokoladepudding fra Tine er halal.
      Vi skal ta kontakt med OLW vedrørerende osten i Cheez doodles og anbefaler ikke å spise denne snacksen i mellomtid siden vi ikke kan svare på om den er halal eller haram.

      WallahuAlam,

      halalharamguide



Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: