h1

Vegetabilisk emulgator i Dumle-is

november 21, 2008

En telefon til Diplom-is kan bekrefte at emulgator e471 i Dumle-isen er av vegetabilisk opprinnelse.

WallahuAlim.

halalharamguide

10 kommentarer

  1. hei. er der emulgator kome fra svin fett eller nei? takk

    mvh said


    • Hei. Emulgatoren i Dumle-isen er av vegetabilisk opprinnelse, og kommer ikke fra svine fett. Dumle-is er Halal.

      WallahuAlim.

      halalharamguide


  2. […] Informasi disalin dari halalharamguide.wordpress.com. […]


  3. Men hva med mysepulveret som har blitt brukt i isen er den halal?


  4. Assalam Alaikom

    Dumle isen inneholder mysepulver noen som vet om den er halal?

    Wassalam


    • Wa Aleykum Salaam,

      Mysepulveret som blir brukt i Dumle-isen er av ku. Du kan lese mer om mysepulver her.

      WallahuAlam

      halalharamguide


  5. hei jeg hadde en spørsmål ang deres is lollipop det stor fargestoff 120 karmin hva er dette.hadde vært fint om dere kunne gitt meg en tilbake melding på det htusentakker så fort dere for mulighet.tusentakk på forhånd mvh malik


    • Hei,

      E120 (karmin) er et rødt fargestoff som blir fremstilt av knuste insekter (kochenillsköldlus) og er derfor haram.

      Friskis fra Hennig Olsen inneholder IKKE e120 og kan konsumeres.

      WallahuAlam,

      halalharamguide


  6. Asalamualaikum, jeg lurer på om dere kunne skrive en liste over alle halal is-krem varianter som kan spises av muslimer. Hadde vært utrolig fint om dere kunne skrive om absolutt alle varianter.

    Tusentakk på forhånd.

    Mvh Malik



Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: