h1

Ingen endringer i Maaruds potetgull

september 22, 2008

For ikke så lenge siden skrev jeg et innlegg om at Maarud Potetgull er Haram. Dette var en mail jeg fikk av Maarud i 2005. Jeg sendte Maarud en ny mail vedrørende endringer, og nå fikk jeg endelig svar. Det tok sin tid.
Da må jeg dessverre meddele at all potetgull av Maarud som inneholder smaksforsterkerne e627, e631 og e635 fortsatt er Haram. Maarud anvender kjøttaroma i sine potetgull som inneholder disse e-stoffene.

Hei.
Vi viser til din mail fra juli d.å. der du etterlyser informasjon om eventuelle endringer i kryddersammensetninger i våre produkter. Vi har endelig mottatt svar fra vår kvalitetsavdeling, og vi beklager at dette har tatt så lang tid.
Dessverre har ikke mye skjedd på dette området i løpet av de siste tre årene; dels beror dette på at vi ikke har merket noen stor etterspørsel etter dette fra forbrukere. Dette er dog noe som er under diskusjon her hos oss.
WallahuAlim.

Med vennlig hilsen

S. D.
2008-09-22 10:21:07.0

 

halalharamguide

Reklamer

One comment

  1. […] dari alwayshalal.wordpress.com dan halalharamguide.wordpress.com menyatakan bahwa E-631 dan E-635 dalam produk Maarud Potetgull berasal dari bahan […]Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: